SURRY HILLS, NSW 2010

Re-invented terrace with open plan living on the upstairs level

1403614_image_1.jpg,1403614_image_2.jpg,1403614_image_3.jpg,1403614_image_4.jpg,1403614_image_5.jpg,1403614_image_6.jpg,1403614_image_7.jpg,1403614_image_8.jpg With open-plan living set on the upstairs level, this rebuilt terrace has been reinvented. It means rich natural light & air throughout with dual balconies & private garden views. Sustainable/recycled building materials Open-plan kitchen/living/dining level S/steel gas kitchen, wooden benches Vaulted ceiling, skylights, alfresco decks Old gymnasium wooden floorboards Polished concrete and modern interiors Sought-after double parking for district Usable outdoor area and lawn retained Built-in robes and storage throughout Co-agent - Darren Pearce: 0417 080 167

Features



Floor Plans